Hlavní obsah
Článek

Papíry zpečeťující rozvod Amber Heard (37) a Johnnyho Deppa (60) ještě ani nevychladly a modelka už prý pomýšlí na další vdavky s novým partnerem Elonem Muskem. Alespoň to podle magazínu Grazia tvrdí její otec.

„Amber a Elon to oba berou velice vážně. Ráda by se za něj vdala. Jednou z věcí, které chtějí, je usadit se a mít rodinu. Plánují to,“ měl uvést otec herečky. Ta do ledna vedla rozvodovou bitvu s exmanželem Johnnym Deppem. Tahanice o majetek a ‚pravdu‘ to byla pořádná a velmi sledovaná, Heard Deppa dokonce obvinila i z násilí po požití alkoholu, a oba jsou jistě rádi, že je to za nimi. Amber možná o něco víc, z manželství si nakonec odnesla přes devět miliónů dolarů. Peníze chce údajně věnovat na charitu.

S Deppem se seznámila v roce 2011 při natáčení Rumového deníku. Rok nato už byli zasnoubeni a v roce 2015 se vzali. Rozchod přišel po roce a čtvrt a rozvod letos v lednu. Už od loňského léta je Heard spojována právě s Muskem, jenž také není žádný chudák, ba naopak. Je zakladatelem společnosti působící v kosmickém průmyslu SpaceX a platebního systému PayPal či spoluzakladatelem automobilky Tesla. Jeho jmění se odhaduje na víc než 13 miliard dolarů.

Magazíny sice citují ‚zdroje‘ s tím, že Amber a Elon plánují ‚společná dobrodružství‘, ještě je spolu ale ani nevyfotili. Je tedy otázkou, zda není svatba s ním pouze vroucným přáním herečky a jejího okolí...

Musk má za sebou tři rozvody se dvěma ženami. Přes osm let byl ženatý se spisovatelkou Justine Musk (2000-2008) a herečku Talulah Riley, vizuálně ne nepodobnou právě Heard, si vzal hned dvakrát - manželé byli mezi lety 2010 až 2012 a 2013 až 2016.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám