Hlavní obsah
Článek

A je to tady... Amber Heard (37) odstartovala tahanici o peníze. Po její žádosti o rozvod s Johnnym Deppem (60) z minulého týdne to čekal dřív nebo později každý. Jak je vidět, spor o majetek a finanční ‚náplast‘ za tělesné i duševní bolístky, které měl herečce Depp údajně způsobovat dlouhodobě, začíná nabírat na obrátkách. Amber společně se svými právníky požádala soud o ‚manželskou podporu‘, kterou by jí měl Depp měsíčně vyplácet, a to ve výši 50 tisíc dolarů (1,21 miliónu korun). Soudce její žádost prozatím zamítl.

Zatímco Johnny Depp stále mlčí a k celému případu hýbajícímu už několik dní mediálním světem se dosud nevyjádřil, Amber pokračuje ve své spanilé jízdě. Soudu (a exkluzivně i magazínu People) poskytla další nové fotografie svého obličeje po Deppově domnělém prosincovém řádění, a tak je jasné, že nitky proti němu už nějakou dobu pečlivě spřádala.

Soudní dokumenty ovšem prozradily i trochu jinou realitu... Sama herečka vyplnila formuláře, které obsahují i údaje o jejích výdělcích a výdajích. Její průměrné měsíční výdělky prý činí 10 tisíc dolarů (242 tisíc korun), ovšem v kolonce základní výlohy je uvedena částka více než čtyřnásobně vyšší, konkrétně 44 tisíc dolarů (1,064 miliónu korun). To ovšem stále není nic proti tomu, až se rozjede bitva o hercův majetek, čítající údajně až 400 miliónů dolarů (9,68 miliard korun), protože Depp se prý nepojistil žádnou předmanželskou smlouvou. Zkrátka peníze až na prvním místě, jak se říká...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám