Hlavní obsah
Článek

Loni Johnny Depp (60) překvapil svatbou s Amber Heard (30), letos ještě více šokuje nečekaným rozvodem. Podivné manželství hollywoodského herce s jeho bisexuální kolegyní vyústilo ve skandál, který může ohrozit jeho už tak uvadající kariéru.

Amber totiž žádost o rozvod podala poté, co jí Johnny při rozepři mrštil mobilním telefonem do obličeje a způsobil jí zranění. Údajně nemělo jít o první nepříjemný incident, protože násilí nebylo ve vztahu herců s věkovým rozdílem jedné generace žádnou vzácností.

Zdiskreditovaný Depp se nečekaně dočkal podpory od své bývalé partnerky Vanessy Paradis, která paradoxně musela v jeho soukromém životě uvolnit místo mladší a atraktivnější ženě. Matka hercových dvou dětí je přesvědčena o tom, že obvinění z násilí je vykonstruované a Amber Heard se jím snaží dosáhnout finanční kompenzace.

„Johnny Depp je citlivý člověk překypující láskou. Jsem zcela přesvědčena o tom, že cílem nepravdivých tvrzení je poškodit jeho jméno. Za celé roky jsem z jeho strany nezažila žádné agresivní chování,“ tvrdí Paradis, která s Deppem strávila 14 společných let. Svého otce se zastala i dcera Lily-Rose, jež nevlastní maminku nikdy neměla v oblibě.

Bouřlivý rozvod už stačil nepříznivě ovlivnit Deppovu kariéru. O víkendu totiž do kin dorazil jeho nejnovější film Alenka v říši divů: Za zrcadlem, který příliš diváků neoslovil. Jeho severoamerické tržby za první tři dny činí jen 28 miliónů dolarů. Jako Klouboučník se Depp objevil už v roce 2010 v Alence v říši divů, která za stejné období vydělala 116 miliónů dolarů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám