Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po patnácti měsících manželství podala herečka Amber Heard (30) tento týden žádost o rozvod s Johnnym Deppem (60). Nečekaně rychlý vývoj událostí byl prý zapříčiněn jejich sobotní rozepří, která vyústila až v její napadení. Depp po ní měl mrštit mobilní telefon, což jí způsobilo pohmožděniny v oblasti obličeje.

Podle herečky si Depp chtěl koupit její mlčení, ale po dvou dnech se Amber rozhodla přeci jen zažádat o rozvod a uveřejnit i fotografie svých poranění. Údajně se totiž nejedná o první případ domácího násilí, s nímž se Heard u svého muže setkala. V posledních šesti měsících mělo jít již o třetí incident.

V rozvodových papírech Amber uvedla, že během manželství opakovaně čelila emocionálnímu a fyzickému násilí. Po jednom takovém v prosinci 2015 se prý skutečně bála, že je její život v ohrožení.

Na páteční první soudní stání se herečka dostavila s viditelnou modřinou u oka a když ji od soudu odváželi, propukla v autě v hysterický pláč. Depp se procesu neúčastnil, tou dobou vystupoval se svou kapelou Hollywood Vampires na hudebním festivalu v Portugalsku.

Zastoupila jej jeho obhájkyně Laura Wasser, ta tlumočila hercovo přesvědčení, že se Heard svým jednáním pouze snaží dosáhnout rychlejšího finančního vyrovnání. Podle zdroje blízkého páru, který vypovídal u soudu, mělo dojít pouze k tomuto poslednímu incidentu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám