Hlavní obsah
Článek

Po soudních tahanicích s ex Amber Heard (37) bylo pro Johnnyho Deppa (60) hraní s Jeffem Beckem (†78) jako vysvobození. Vystupování na pódiích a ponoření se do muziky pro něj tehdy, a možná až do dnešních chvil, bylo víc, než hraní před kamerou. Teď je ale všemu konec. Jeho parťák naposledy vydechl a zbylo jen prázdno.

Fanoušci muzikanta i herce mají určitě ještě v živé paměti, jak spolu ještě během loňského léta řádili na pražském pódiu. Energie mezi oběma byla obrovská a zdálo se, že Johnny Depp nemůže být šťastnější. S Jeffem Beckem si ale už bohužel na pódium nestoupne. Jeden z nejlepších světových kytaristů v úterý podlehl vážné nemoci.

„Jménem rodiny sdílíme s hlubokým zármutkem zprávu o odchodu Jeffa Becka. Poté, co se náhle nakazil bakteriální meningitidou, včera pokojně zemřel. Jeho rodina žádá o soukromí, zatímco se vyrovnává s touto obrovskou ztrátou,“ uvedla rodina muzikanta v prohlášení pro magazín People.

Johnnyho Deppa měla tato událost totálně zlomit. Podle dostupných informací měl nejen herec, ale i někteří rockoví muzikanti, navštívit Jeffa Becka těsně před jeho smrtí. „Byli opravdu velcí přátelé a ještě více se sblížili na loňském turné. Nemoc vypukla rychle a za posledních pár týdnů se to velmi rychle zhoršilo,“ řekl magazínu People zdroj blízký herci.

Muzikanti vydali loni 15. července album s názvem 18. A také videoklip k písni This Is a Song for Miss Hedy Lamarr. „Je pro mě mimořádnou ctí hrát a skládat hudbu s Jeffem, jedním ze skutečných velikánů a někým, koho mám tu čest nazývat svým bratrem,“ uvedl tehdy Johnny Depp v tiskové zprávě. Osminásobný držitel Grammy po sobě zanechal manželku Sandru Beck.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám