Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na halloweenské párty ve stylu sedmdesátých let, kterou pořádali George Clooney, manžel Cindy Crawford Rande Gerber a jejich obchodní partner Mike Meldman, se sešla jen vybraná společnost. Hlavními hvězdami pochopitelně byly manželky Clooneyho a Gerbera Amal Clooney (46) a Cindy Crawford (58).

Zatímco půvabná právnička odrážela světlo v pestrobarevném flitrovém overalu, doplněném psaníčkem a velkými kruhovými náušnicemi a kulatými slunečními brýlemi, někdejší modelingová star vyrazila v růžovo-červených šatech a bílém boa a v ruce si nesla zlatou kabelku. Ani účesy a líčení dámy nepodcenily, jak se můžete přesvědčit na fotkách.

Horečce - tentokrát páteční - noci podlehli i Joanna Krupa jako Sandy z Pomády a Kim Kardashian s přítelem Jonathanem Chebanem jako Cher a Sonny a v duchu uvolněných sedmdesátek se předvedli i Alessandra Ambrosio nebo potomci Crawford a Gerbera Kaia a Presley.

Reklama

Další články

Načítám