Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka herce George Clooneyho (62) Amal (46) poprvé naplno předvedla bříško, v němž ukrývá dvojčátka. Dosud jsme ji měli možnost vidět pouze ve volných svetrech nebo over-size kabátech, ale v pátek večer konečně udělala výjimku. Na slavnostní ceremoniál 42. ročníku udílení filmových cen César v koncertním sále Salle Pleyel v Paříži oblékla nádhernou bílou róbu, kde už rostoucí bříško neschovala. Na dvojčátka se manželé už těší, na svět přijdou už začátkem léta.

Ačkoli hlavní hvězdou večera měl být Clooney, jenž si přišel převzít cenu za přínos filmu, byla to spíš jeho půvabná manželka, na kterou směřovaly pohledy všech přítomných včetně fotografů.

Hollywoodskému hereckému bardovi ale takový zájem o manželku vůbec nevadil a naopak ji ve své děkovné řeči neopomněl ocenit: „Není jediného dne, kdy bych nebyl hrdý na to, že jsem tvůj manžel.“ George zároveň svůj projev využil k veřejné kritice prezidenta Trumpa, o němž prohlásil, že je nebezpečím pro svět.

Reklama

Další články

Načítám