Hlavní obsah
Článek

Herec George Clooney (62) konečně prolomil hradby mlčení a v rozhovoru pro francouzský pořad Rencontres de Cinema se vyjádřil k jeho blížícímu se otcovství. S manželkou Amal (46) čekají dvojčata, která mají přijít na svět už v červnu. „Jsme opravdu šťastní a moc nadšení. Bude to dobrodružství. Přijímáme to všechno s otevřenou náručí,“ prohlásil herec, který ovšem zároveň přiznal, že se stal terčem vtípků svých kamarádů.

Jeho přátelé jsou prý ‚velice podporující‘. „U stolu bylo ticho a najednou všichni začali vydávat zvuky, jako když pláče dítě. A pak se celý stůl začal děsně smát,“ vyprávěl Clooney, jak reagovali na novinu jeho kamarádi.

Přisadit si pochopitelně musel i jeho nejlepší přítel Matt Damon, který jako jeden z prvních po hercově oznámení radostné zprávy popřál kamarádovi i prostřednictvím médií a velebil především jeho ženu Amal, kterou popsal jako Clooneyho výhru v jackpotu. Teď ho s nadsázkou straší, že zvládnout dvě miminka najednou je nemožné. „George mi řekl, že my máme přece čtyři děti, jenže my je nemáme všechny najednou! Měli jsme jedno po druhém. Vůbec nechápu, jak někdo může zvládnout dvojčata. Ty bezesné noci,“ nebral si servítky Damon.

Clooney se ovšem nenechává rozhodit a bere si příklad z některých svých kolegů jako například Jeana-Paula Belmonda, který měl se svou druhou ženou dítě jako sedmdesátník. „Takže se pořád ještě cítím trochu líp, když mně bude 56 let, až se děti narodí,“ nevěší hlavu nastávající dvojnásobný táta.

Reklama

Další články

Načítám