Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V šatníku Amal Clooney (46) najdete róby těch nejvytříbenějších značek, které si na sobě doma může pečlivě prohlédnout ze všech úhlů díky obrovské šatně se zrcadly po všech stranách, kterou dostala od manžela George Clooneyho (62) k narozeninám. Ačkoli v šatně nechybí ani cosi jako přehlídkové molo s červeným kobercem, na simulaci větru herec zřejmě přeci jen zapomněl, a tak byli účastníci čtvrteční premiéry Clooneyho filmové novinky na festivalu v Cannes svědky i nekonečného zápasení jeho ženy s večerní róbou.

Na očekávanou premiéru thrilleru Hra peněz dorazily všechny jeho hlavní hvězdy. Amal si tak zapózovala nejen s manželem, ale i Julií Roberts, Jackem O’Connellem, Caitrionou Balfe, Dominicem Westem či Jodie Foster, která se ovšem tentokrát ujala režie.

Původem libanonská právnička ovšem svou chvíli nevyužila zrovna na jedničku. V momentě, kdy na zmiňovanou partu mířily všechny objektivy, Amal musela sukni svých šatů usměrňovat, jak to jen šlo. To ovšem vyrušilo od pózování nejen George, ale i vedle stojící Julii. S róbou lehounkou jako vánek Amal ovšem bojovala průběžně po celou dobu...

Reklama

Další články

Načítám