Hlavní obsah
Článek

Hollywoodští herci Alicia Vikander (35) a Michael Fassbender svou lásku nikdy otevřeně nepřiznali, dokonce i loňská svatba se musela obejít bez potvrzení, natož komentáře do médií. O manželovi herečka, jež v remaku filmu Tomb Raider nahradila v roli Lary Croft Angelinu Jolie, nechtěla hovořit ani v televizním interview.

Držitelka Oscara za vedlejší roli ve filmu Dánská dívka byla v úterý hostem ranní show Lorraine, kde se jí moderátorka Kate Garraway, jež za nemocnou Lorraine Kelly zaskakovala, ptala i na manželství s Fassbenderem. Otázky, respektive odpovědi na ně ale nešly zrovna podle plánu. Herečka odpovídala velmi neurčitě a zjevně bez chuti sdělit cokoli ze svého soukromí. „Měla jsem ten nejšťastnější rok,“ odpovídala.

„Sluší vám být vdaná,“ zkoušela ji moderátorka nasměrovat. „Mám na tváři úsměv většinu času,“ nedala se Vikander. Garraway proto zvolila jinou taktiku a řekla, že zjistila, že Michael si soukromí drží pod pokličkou stejně jako Alicia. „Je hezké si zvolit soukromí, přestože máte tuto kariéru,“ řekla hollywoodská herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám