Hlavní obsah
Článek

Teď už je nejspíš od sebe jen tak něco nerozdělí. Alicia Vikander (35), která po Angelině Jolie (48) podědila roli Lary Croft, by mela tvořit manželský pár s Michaelem Fassbenderem (40).

Alicia a Michael se do sebe zakoukali už před třemi lety při natáčení filmu Světlo mezi oceány. Když se v roce 2016 očekávalo, že společně zazáří na oscarovém ceremoniálu, mezi herci došlo k odloučení a na ceremoniál přišli každý zvlášť. Krásná Švédka si tehdy odnesla cenu za vedlejší roli v Dánské dívce, charismatický Ir s německými kořeny jako představitel Steva Jobse neuspěl.

Herecký pár k sobě ale naštěstí opět našel cestu a odluka jeho vztah upevnila. Vikander a Fassbender měli dokonce na Ibize za přítomnosti svých rodin vstoupit do manželství. Od víkendu jejich levé prsteníčky zdobí zlaté kroužky, což dokazují i fotografie, které již mají zahraniční média k dispozici. Informace, že se mají na podzim na Ibize vzít, se v médiích již dříve objevila.

Oba herci patří k nejobsazovanějším hercům celého Hollywoodu. Fassbender si letos zahrál v pokračování Vetřelce a adaptaci krimi bestselleru Sněhulák. Příští rok se vrátí jako Magneto v X-Menech. Vikander po Dánské dívce oblékla dobové kostýmy i v Tulipánové horečce. V březnu do kin dorazí jako Lara Croft v Tomb Raiderovi.

Reklama

Další články

Načítám