Hlavní obsah
Článek

Atraktivní herecký pár by mohl na červeném koberci nahradit Angelinu Jolie (48) s Bradem Pittem. Ne náhodou Alicia Vikander (35) po své starší kolegyni převzala roli Lary Croft.

Držitelka Oscara za vedlejší roli ve filmu Dánská dívka randí už od roku 2014 s Michaelem Fassbenderem. Jejich vztah ovšem nepřipomíná příběh z romantické knihy. Když Alicia přebírala hereckou trofej, její osudový muž byl zároveň na Oscara nominován za film Steve Jobs. V roce 2016 ovšem prožívali odloučení, takže na vrcholu kariéry společně nezapózovali.

Všechny neshody už jsou ale očividně zažehnány. Krásná Švédka a charismatický Ir společně natočili film The Light Between Oceans, který sice nebyl žádným trhákem, ale opět mezi nimi probudil lásku. Herecký pár spolu vyrazil na dovolenou na ostrov Formentera, kde nebyla o vzájemné něžnosti nouze.

Alicia v puntíkatých bikinách ukázala vysportované tělíčko, na němž je po natáčení Tomb Ridera zřejmý náročný trénink. Jako sexsymbol z počítačových her se v kinech předvede příští rok v březnu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám