Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herecká chlouba celého Švédska, která si dokázala podmanit Hollywood natolik, že její jméno figurovalo hned v několika filmech letošních Oscarů, si po období, kdy šla z role do role, konečně odpočine. Půvabnou Aliciu Vikander (27) byste momentálně mohli potkat v Brazílii, kde dovolenkuje s partou přátel.

Spíš než na veřejné pláži ovšem Alicia tráví čas v soukromí hotelového resortu v Riu de Janeiru, kam si přichystala bílé bikiny zdůrazňující její útlé a pevné křivky. S kamarádkou si navíc o víkendu vychutnaly krás přímořského města hostícího každoročně největší karneval světa z ptačí perspektivy v rámci vyhlídkového letu helikoptérou.

Držitelka Oscara za snímek Dánská dívka, která loni zářila také ve filmech Ex Machina nebo Krycí jméno U.N.C.L.E., je partnerkou irsko-německého herce Michaela Fassbendera (39), ten ovšem tentokrát svou krásnou polovičku na dovolenou nedoprovodil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám