Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Hvězdy šoubyznysu i urozené dámy se činí, a tak v nejbližších měsících nebude o slavná miminka nouze. Po porodu Mily Kunis (40) se na mateřské povinnosti chystá celý zástup známých osobností.

Nejostřeji sledovanou těhulkou je vévodkyně Kate (32), která s manželem Williamem čeká po princi Georgovi v příštím roce druhé dítě. Podle spekulací by oblíbenkyně britského národa musela být v očekávání permanentně, ale nyní těhotenství skutečně potvrdila. Kvůli zdravotním problémům se však na veřejnosti téměř neobjevuje.

Kromě Velké Británie se na radostnou událost chystá i Monako. Kněžna Charlene je v pokročilém stadiu těhotenství a brzy porodí rovnou dvojčata. To, které spatří světlo světa jako první, bude příštím následníkem trůnu.

Bříškem s dvojitou nadílkou se může pochlubit i hollywoodská herečka Zoe Saldana (45). Hvězda Avatara a Strážců galaxie, která se dočká dvou synů, se zakulacenou postavou pochlubila na premiéře filmu Kniha života. Její herecká kolegyně Milla Jovovich se jako budoucí maminka ukázala dokonce v plavkách. Oblé tvary už neskryje ani Liv Tyler.

Nejžhavější těhotenskou fotku má ovšem na svědomí zpěvačka Alicia Keys (44). Kvůli mírovému poselství se neváhala odhalit a zapózovat tak, jak ji bůh stvořil. Pauzu kvůli mateřským povinnostem chystají i Kelly Rowland a Shakira (37).

Která nastávající maminka je nejkrásnější?
vévodkyně Kate
54,1 %
Alica Keys
8,2 %
Liv Tyler
4,5 %
Shakira
7,1 %
Milla Jovovich
1,8 %
Kelly Rowland
1,6 %
kněžna Charlene
10,1 %
Zoe Saldana
12,6 %
Celkem hlasovalo 22047 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám