Hlavní obsah
Článek

V USA se poslední květnové pondělí slaví Memorial Day. Občané si připomínají členy ozbrojených sil, kteří zemřeli v boji. Tento den je současně oslavou konce nepřátelských akcí v americké občanské válce v roce 1865.

Pikantním způsobem tento den slaví i neúspěšná americká herečka Alicia Arden (54), která se marně snaží prosadit v Hollywoodu. Padesátnice se sklony k exhibicionismu tento svátek pojala hodně lascivně. Pózovala nahoře bez jen v tangách! Bradavky jí zakrývaly symboly americké vlajky, kterou si jako dekoraci omotala kolem hlavy.

Stejné motivy zvolila i pro svá tanga. Spíše než na uctění památky padlých vojáků, to ale vypadalo jako jejich zneuctění. Arden je ale jiného názoru a tímto způsobem chce povzbudit všechny vojáky, kteří by o to téměř jistě vůbec nestáli. Alicia, která se objevila v epizodní roli Pobřežní hlídky, ale nahotu a provokativní focení miluje. A nezklidnila se ani po padesátce.

Podobné nápady má i brazilská sexbomba žijící v USA Ana Braga (42), jež v tangách lascivně pózovala s americkou vlajkou a lízala u toho nanuk. Na jednom ze snímků toho tanga opravdu moc nezakrývala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám