Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Neúspěšná herečka Alicia Arden (54) neustále doufá, že ji osloví nějaký slavný režisér a dostane vysněnou velkou filmovou roli.

Bohužel k tomu často volí způsob, který jí přinese maximálně epizodu ve filmu pro dospělé. Známá provokatérka se pořád chová jako nevybouřená puberťačka a kolemjdoucí neustále straší svými exhibicionistickými výstřelky.

Například v minulosti doslova zesměšnila slavného Batmana. V plavkových kalhotkách s motivy slavné komiksové postavy se procházela po městě, což ještě nevypadalo tak strašně.

Následně si ale sundala horní díl plavek a veřejně tak obnažila svá ňadra. Ostudu nezachránilo ani to, že si na vnady nalepila samolepky s dalším komiksovým motivem.

Alicia se tehdy objevila na mezinárodní společenské akci věnované komiksům, ale milovníkům kreslených postaviček způsobila akorát šok, protože by se dalo říct, že svým prostopášným a laciným jednáním Batmana spíše zesměšnila.

Zneuznaná herečka je zkrátka za zenitem a na její epizodní roli v Pobřežní hlídce už každý zapomněl. A soudě podle jejích zoufalých pokusů o zviditelnění žádnou lukrativní nabídku už asi nikdy nedostane.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám