Hlavní obsah
Článek

Vyžilá nestyda se letos na Valentýna moc nepředvedla, ale ke svlékání si našla jiný pádný důvod. Když se Alicia Arden (54) dozvěděla, že se do Playboye vrátí nahotinky, samou radostí šla donaha.

Počátkem loňského roku všechny Američany, milující odhalená ženská těla, šokovalo rozhodnutí odstranit z Playboye to, co od něj čtenáři už několik desetiletí očekávali. Pánský magazín prošel v USA cenzurou a dámy se na jeho stránkách začaly celkem nelogicky halit. Progresivní krok se však nesetkal s úspěchem a nové inzerenty nepřilákal, takže podprsenky a kalhotky půjdou počínaje březnovým číslem opět dolů.

Návrat nahoty do Playboye uvítali nejen čtenáři časopisu, který se loni rozloučil s hanbatou érou nahou Pamelou Anderson (56), ale také marná herečka Alicia Arden. Známá odhalovačka, která se mihla v jedné epizodě Pobřežní hlídky, zavětřila životní šanci a zapózovala zcela nahá, přičemž klín symbolicky zahalila prvním vydáním Playboye.

Alicii Arden těší, že nahota opět dostala zelenou. Je však velmi nepravděpodobné, že by tento fakt nějak ovlivnil její uvadající kariéru. Pokud by se na titulce pánského magazínu objevila tato vyžilá celebrita, zanevřeli by na něj i zbývající inzerenti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám