Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Premiéra nového filmu režisérky Alice Nellis (53) Andělé všedního dne se hemžila mnoha zajímavými tvářemi z řad české herecké scény. Nechyběli pochopitelně hlavní představitelé Vladimír Javorský, Vojtěch Dyk, Marián Labuda, Klára Melíšková, Václav Neužil či Eliška Křenková, kterou zná většina lidí z role Lucie Francové ze seriálu Vyprávěj, další pak z Rafťáků, Parádně pokecal, z cyklu Škoda lásky a seriálu Borgia, v němž dokázala, že když jí charakter postavy předepisuje nahou scénu, přizpůsobí se.

Milým překvapením večera byla ochota Jiřího Langmajera (57) (s nímž si shodou okolností Křenková zahrála právě v cyklu Škoda lásky) a Adély Gondíkové (50) pózovat před fotografy. Už bylo načase, vztah tajili pěkně dlouho. Mimochodem vypadají spolu krásně a šťastně.

Vojtěcha Dyka (38) přišla podpořit Táňa Vilhelmová (45), která nechala doma podpatky, a tak vedle svého vysokého partnera vypadala ještě drobněji než obvykle. Na baru si pak popovídala s Aňou Geislerovou, které jinak dělala společnost sklenička bílého vína.

Snímek Andělé všedního dne vznikl na motivy stejnojmenné knihy Michala Viewegha, jenž na premiéře v Lucerně rovněž nechyběl.

Reklama

Další články

Načítám