Hlavní obsah
Článek

Idol dívčích srdcí, hudebník a herec Vojta Dyk (38), jehož hezounkou tvářičku a roztomilý kukuč zbožňují fanynky nejen kapely Nightwork, se změnil k nepoznání. Na hlavě si nechal natupírovat pořádné háro, navlékl se do drsňácké kožené bundy a brázdil pražské ulice na střeše automobilu.

Táňa Vilhelmová (45) se ale bát nemusí. Tatínek jejich společného syna Aloise se z otcovských povinností zatím nezbláznil a jen plnil pokyny režisérky Alice Nellis (53), pod jejíž taktovkou natáčí nový film podle bestselleru spisovatele Michala Viewegha Andělé všedního dne. A Vojta Dyk, ač se to nezdá, ztvárňuje roli anděla!

Adrenalinovou jízdu na střeše auta si Vojta nenechal ujít, a dokonce ani na chvíli nepřemýšlel nad tím, že by při krkolomné jízdě využil dubléra. „Jsem dokonale připoután, takže to není nic nebezpečného, naopak. Jízdu si užívám, je to něco, jako když jedete v kabrioletu, i když, pravda, někomu se to může zdát nebezpečné,“ vysvětlil nám Vojta Dyk.

Alice Nellis se s Vojtou zná už delší dobu a jak přiznala, když si přečetla scénář, hned věděla, že jednu z hlavních rolí nabídne právě jemu. „Je to výborný herec, role anděla mu sedí a zvládá všechny její záludnosti bez problémů, stejně jako další dva andělé Marian Labuda a Vladimír Javorský,“ pochválila herce režisérka.

Ve svižné story o lidech, andělech a umírání, jak je neoficiálně film označován, si zahrají i i Zuzana Bydžovská, Eliška Křenková či Bolek Polívka.

Reklama

Další články

Načítám