Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo vyrazí, anebo už vyrazil, na novou komedii režisérky Alice Nellis (53), bude možná po anoncích v médiích čekat na scénu, kdy na pódium vtrhne nahá herečka Zuzana Bydžovská. Sice se dočká, ale je to tak trochu filmařský podvod.

Při natáčení, kdy se má s odhalenými ňadry vystavit pohledům štábu, desítek komparzistů i kolegů Bolka Polívky (74) či Karla Heřmánka (76), se totiž Zuzana sama svléknout nechtěla. A tak se jí musela sehnat dublérka.

A Super.cz zjistil, o koho šlo. Je to naše stará známá Naďa Vinecká. Viděli jsme ji mj. i na jevišti Divadla Kalich, kdy si s velkým gustem zahrála úplně nahá stylizovanou sochu v muzikálu Janka Ledeckého (61) Galileo. A ve stejném divadle jsme ji viděli i na párty, kdy rozjetá neváhala ukázat své přednosti Richardovi Tesaříkovi. "Jsem exhibicionistka. Natáčení mě hrozně bavilo," řekla Naďa Super.cz po pražské premiéře filmu.

Reklama

Další články

Načítám