Hlavní obsah
Článek

Svůj druhý domov si našli na Kanárských ostrovech. Konkrétně na ostrov Tenerife odjížděla Alice Bendová (50) s rodinou několikrát do roka. Svůj letní byt ale herečka aktuálně nenavštěvuje tak často, jak by si sama přála. „Letos jsme byli na Tenerife dvakrát a na poměrně krátkou dobu. Mám hodně práce v Česku, děti tady mají školu a tréninky, není to tedy tak často, jak to bývalo,“ krčí rameny Bendová.

I když není na sluníčku tak často jako v minulých letech, nezanedbává Alice prevenci vzniku rakoviny kůže. „V tom jsme velmi zodpovědní. Chodíme s dětmi a partnerem před létem a po létě. Je to snad důležitější než návštěva zubaře. Navíc ne na všechna znaménka člověk sám vidí,“ říká Alice.

Bendová naštěstí nemá negativní zkušenosti s rakovinou ve své rodině, ale nepřestává být opatrná. „Stačí si přečíst pár článků nebo si vyslechnout informace od lékaře a člověk omdlévá,“ uvedla Alice těsně před další kontrolou na své domovské klinice.

S pobytem na slunci to Alice nepřehání, ani když je na Kanárech. „Ve Španělsku chodíme na pláž až kolem čtvrté, Španělé až po páté hodině. Je důležité, aby člověk na slunci nebyl od jedenácti do tří,“ radí Alice Bendová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám