Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V dobách, kdy do kin vstoupil film Báječná léta pod psa se Alice Bendová (50) zaškatulkovala do rolí sexbomb. Od té doby se před kamerou svlékla hned několikrát, například ve filmu Duše jako kaviár, Sametoví vrazi nebo Kajínek. Režiséři ji pravidelně obsazují do rolí sexy krásek, mrch, ale i milenek. Není divu, její kočičí pohled, bujný dekolt a sexappeal, který z ní vyzařuje, k tomu vybízí.

Dnes už se oblíbená česká herečka, modelka a moderátorka před kamerou svlékne jen velmi výjimečně, ale o pohled na její krásnou figuru fanoušci nepřišli. Alice své příznivce čas od času potěší snímkem z bazénu či pláže v plavkách, ale také bez nich, a pravidelně sdílí výsledky svého úsilí, co se hubnutí týče.

„Za tři měsíce mám dole sedm kilo,“ prozradila Super.cz v posledním rozhovoru. „Dala jsem se na běhání. Běhám intenzivně, často a ráda,“ vysvětlila, čemu vděčí za váhový úbytek. S pravidelným pohybem došlo i ke změně jídelníčku, ale přesto si čas od času dovolí zahřešit.

V soukromí je herečka stále spokojená po boku partnera Michala Topola, s nímž vychovává dcerku a synka, které má z předchozího manželství. Letos se pár po osmi letech vztahu zasnoubil.

V galerii se můžete podívat na ty nejvíc sexy snímky dnešní oslavenkyně Alice Bendové.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám