Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letos v létě na sobě začala Alice Bendová (50) tvrdě dřít. Výsledky přišly zanedlouho a herečka se může chlubit už sedmi kily dole. Oblíbila si běhání. Co na její novou vášeň a figuru říká její partner Michal?

„On miluje, když sportuji. Je hrozně spokojený, ale teď přichází na to, že když jde později do práce a já jdu hned potom, co odvezu malou do školy, běhat, tak se mu nevěnuji,“ svěřila se Alice, kterou jsme potkali na finále soutěže Česká Missis, které je ambasadorkou.

Aktuálně je Alice se svou figurou spokojená, ale jak přiznává, musela trochu polevit. „S postupem věku, ať je to, jak je to, tak když běhám třeba deset kilometrů, tak je člověk opravdu unavený, tak jsem to snížila na 7 kilometrů, abych nebyla tak vyčerpaná,“ řekla nám Bendová, která má nyní práce až nad hlavu.

Do svého druhého domova, kterým je ostrov Tenerife, plánuje odletět s rodinou až na konci roku. „Plánovali jsme podzim, ale pracovně to nepřipadá v úvahu, takže bychom tam chtěli odjet na Silvestra, snad to dopadne,“ dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám