Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šestitýdenní dovolenou na Kanárských ostrovech, která byla tak trošku útěkem do normálu, musela Alice Bendová (50) ukončit, aby dotočila scény v seriálu Slunečná. Postava Radky Charvátové není vyloženě hybatelem děje, a tak scenáristům nedělalo velký problém si s nepřítomností herečky poradit.

„Moje postava tam není tak zásadní, abych tady musela točit sedm dní v týdnu. Před odjezdem jsem nahlásila produkci, že tady nebudu, a oni to zohlednili,“ uvedla Alice.

Bendová se do Česka vrátila kvůli dětem, domácím zvířátkům a také částečně kvůli zakázkám na sociálních sítích. „Na Instagramu jsem influencer - herec. Dělám reklamu a dělám ji strašně ráda. Je to část práce, která mě přijatelně živí,“ nechala se slyšet Alice, která se za své příjmy nestydí, a je na ně naopak hrdá.

„Nemám pocit, že bych propagovala věci, se kterými bych nesouhlasila,“ říká. Nabídky na placenou reklamu ale někdy i odmítá: „Pokud bych propagovala něco, s čím se neztotožňuji, tak by mi to lidé stejně nevěřili.“

O herečku s víc než sto sedmdesáti tisíci sledujících je pochopitelně zájem. „Každý týden odmítnu minimálně deset nabídek. To je ale dobou, kdy si všichni otvírají e-shopy. Ono se to zase změní,“ mávla rukou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám