Hlavní obsah
Článek

Alice Bendová (50) řeší nařčení z rasismu. Herečka netušila, co způsobí její reakce na situaci na miamské South Beach, na kterou upozornila moderátorka Zuzana Belohorcová (48). Ta zveřejnila fotografii z pláže znečištěné odpadky a plné lidí a video davu v ulicích. Právě toto prostředí je podle Belohorcové nemožné pro výchovu jejích dětí, proto Miami s rodinou opustila.

"Fuuuj! Černé peklo na Zemi. Ať žije Biden, že? Je to smutné, že se tam dlouho nepodíváme," napsala pod Zuzanin post Bendová a netušila, co tímto výrokem způsobí. Okamžitě se dočkala z nařčení z rasismu, a to nejen od neznámých sledujících, ale také od kolegů ze světa šoubyznysu.

Sama Bendová tato nařčení odmítá. "Nejsem rasista a nikdy nebudu, ale toto je dobytčinec a chování těchto lidí nemá nic společného se svobodou, slušností a láskou k ostatním. Miluju lidi obecně, pokud ostatním nechávají prostor k životu, nekradou, nelžou a chovají se v souladu s morálkou a pravidly," reagovala herečka.

Spojení "černé peklo" prý napsala z důvodu, že "peklo je černé".

"Zuzana Belohorcová byla nucena opustit toto místo i s rodinou a nejen kvůli Spring Break (jarní prázdniny), není tam už prostě dobře. Proč asi? Přečtěte si zahraniční média, abyste si udělali obrázek sami. A nebudete odsuzovat ty, kteří toto odsuzují, ať to nazývají jakkoliv. Je poměrně těžké to pojmenovat, aby se člověk náhodou někoho nedotkl, a hlavně aby, nedej bože, nepošlapal práva někoho, kdo se chová jako prase," dodala Bendová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám