Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Alice Bendová (50) se opět pochlubila svou figurou v bikinách. Usměvavým snímkem z bazénu potěšila všechny své fanoušky. V plavkách vystavila na odiv svou sexy postavičku, kterou ona sama vůbec nepovažuje za dokonalou.

„Tak přátelé, jako teda nejhubenější nejsem, ale co, že jo? Jím zdravě, normálně spím, nepiju alkohol (ani to vínečko), nekouřím, pořád se hýbu a žiju normálně. Jsem šťastná z blbostí, raduju se z kravin, miluju a jsem milována. A vždycky, když mě čeká nějaká větší práce, zhubnu. A pak to zase přiberu,“ vtipkovala Bendová.

Ve formě se udržuje i díky frmolu kolem baráku a dětí. „Lítám kolem mých milovaných dětí (strašně ráda), vždycky nadávám, že už nám začal ten školní kolotoč a tréninky (teď už dohromady sedm týdně), ale jsem za to šťastná a doufám, že to tak zůstane i přes podzim a zimu. Lítám kolem baráku, slepic, pejsků a samozřejmě práce, ale je to tak hezky vyvážený, že mám na všechno celkem čas. Tak ať nám to vydrží a buďme zdrávi a šťastni,“ přeje si moc herečka.

A jak je vidět, čas si najde i na svůj milovaný bazének.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám