Hlavní obsah
Článek

Zatím se Alici Bendové (50) po koronavirové pandemii stále nepodařilo odcestovat na Kanárské ostrovy, kde vlastní letní byt (i když prý se blýská na lepší časy a brzy se snad na ostrov Tenerife s rodinou vydá). Herečka si snaží užívat ale aspoň v Česku, kde je spousta krásných koutů k objevování.

O tomto víkendu vyrazila sympatická brunetka s partnerem Michalem Topolem a dětmi na výlet na východ Čech. Konkrétně se cílem jejich cesty staly Adršpašsko-teplické skály.

„Podle mého jeden z nejkrásnějších výletů jsou Adršpašské skály a nemuseli jsme se zatím prodírat davy Poláků. Teď to tu vážně stojí za návštěvu,“ libuje si Alice z načasování mimo hlavní prázdninovou sezónu. Výlet rodinka zvládla i přes malé technické problémy s autem. „Cesta ubíhala rychle i s malým tlakem v pneumatice,“ dodala Alice Bendová ve svém statusu k fotkám zveřejněným na Instagramu.

Herečka prostřednictvím svého profilu následně zveřejnila také video svého partnera během houbaření, které můžete vidět i v tomto článku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám