Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vše zlé je k něčemu dobré. V době pandemie nového typu koronaviru si musí i Alice Bendová (50) odpustit spoustu věcí, zároveň se ale snaží najít v této situaci pozitiva. Herečka je sice bez práce, ale zase se může věnovat maximálně své rodině. „Od prvního března děti nechodí do školy a tak se učíme doma. Dělají skype hovory s učiteli, což je úžasná věc,“ libuje si Alice.

Alice nijak nežehrá na karanténu, neboť není ten typ, který byl dříve denně v práci. Netrápí ji ani společné soužití celé rodiny v jednom domě. Na podobný režim jsou zvyklí. „Jsme čtyřiadvacet hodin všichni spolu a nijak nás to nepřekvapuje. Na Tenerife spolu trávíme i pět týdnů v kuse. Nehádáme se, nepřekážíme si,“ říká Bendová.

Herečka se snaží udržovat i nyní v kondici. Denně běhá a s rodinou praktikuje i jiné aktivity. „Každý z nás má jiné možnosti. Já si myslím, že alfa a omega všeho je, že máme možnost chodit na procházky. I mi toho využíváme. Chodíme na túry, jezdíme na kolech. Nejezdíme nikam, kde by bylo více lidí.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám