Hlavní obsah
Článek

Vždy měla velmi pozitivní vztah ke zvířatům. Možná si ještě pamatujete, jak Alice Bendová (50) provázela pořadem Farmář hledá ženu a naprosto se tetelila v zemědělském prostředí mezi domácím zvířectvem. Asi tedy nikoho tolik nepřekvapí, že si Alice s přítelem Michalem Topolem na zahradu svého rodinného domku pořídili slepičky.

Otcem této myšlenky byl prý hereččin partner, který chtěl původně zachránit z klecového chovu nějaké utrápené jedince. Tato záchranná akce ale zatím nebyla možná. „Původně jsme moc chtěli slepičky z klecového chovu, chudinky, ale bylo nám řečeno, že teď to nejde, kvůli situaci kolem koronaviru, takže až snad v létě,“ svěřila se na Instagramu Bendová a dále s humorem dodala: „Chceme být soběstační, takže ještě chybí kráva, prase, koza a kachny.“

Bendová už se těší na vlastní vajíčka. „Snášet prý začnou už možná v květnu, jsou hodné, hladíme je, mluvíme s nimi, krmíme je, dáváme jim čerstvou vodu a koupili jsme jim kurníček s předzahrádkou,“ uvedla s nadšením farmářka Alice Bendová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám