Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Její svět se smrskl na prostor, který vymezují hranice jejího pozemku. Alice Bendová (50) tedy využívá všeho, co jí její dům a zahrada nabízí. Na konci března už dokonce s partnerem Michalem Topolem začali využívat bazén. A nemyslete si, nejedná se o lázeň zahřátou na tělovou teplotu. Naopak se začali otužovat v ledové vodě.

„Dobré ráno, tak my jsme ho zahájili saunou a vodou s devíti stupni,“ komentovala Alice snímek, který zveřejnila prostřednictvím svého profilu na sociální síti Instagram. V otužování je zatím zdatnější její partner. „Míša v tom plave, já řvu, ale zlepšuju se, Dneska tři minuty. A kdybych cvrnkla do toho, do čeho se necvrnká, tak se rozpadne na ledovou tříšť,“ vtipkovala Bendová, která šla do bazénu evidentně bez plavek, jak je ostatně zvyklá.

Herečka využívá karanténu k tomu, aby zapracovala na své postavě a brzy měla opět skvělou figuru. „Tak tohle je teď jediné, po čem trochu toužím, plavky, teplo, bazén, pláž, Tenerife a taky v neposlední řadě štíhlejší tělíčko,“ komentovala s úsměvem fotku v plavkách. „Jestli se nenakopnu, tak po karanténě mě nepoznáte. Tak já na to ode dneška trochu vlítnu, budu běhat a zkombinuju saláty, maso, ryby,“ říká Alice Bendová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám