Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Alice Bendová (50) má parádní postavu a jak sama říká, geny už v jejím věku velkou roli nehrají. Aby se udržela v kondici, je to dřina. "V 45 letech už to geny nezachrání. Chodím běhat, s dětmi běháme třeba 7 kilometrů. Hlavně na Tenerife, kde trávíme hodně času. Je to příjemný, jak tam fouká. A hodně máme rádi túry," řekla Super.cz Alice.

Na ostrově Tenerife trávila i měsíc o prázdninách. "Měla jsem hodně aktivní léto, nedala jsem dětem vůbec pokoj. Na Tenerife jsme byli pořád s batohama na túrách, po návratu pak v Jizerkách na horách. Nezastavili jsme se," usmívá se.

Svoji sociální síť zásobovala v létě fotkami v plavkách. "Cítila jsem se dobře, fotila jsem to vždycky ráno, když jsem byla splasklá. Před snídaní. Večer je to trošku horší. Jako když je žena těhotná, ráno je vždycky bříško menší," dodala s úsměvem na otevření nového studia, kde se pomáhá ženám od ochlupení. "Potřebuju toho hodně po prázdninách shodit. Tady se na mě podívají a zjistí tu hrůzu po dvou měsících prázdnin," dodala se smíchem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám