Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Provokuje nejen u moře. Alice Bendová (50) své fanoušky během dovolené na milovaných Kanárských ostrovech zásobovala jednou sexy fotkou v bikinách za druhou. Se svůdnými snímky nepřestala ani po návratu domů.

Herečka vyrazila na obyčejnou procházku do lesa, ta se ale zvrhla v úplné šílenství a Alice musela jít jen do podprsenky. Proč? Kvůli houbám. „Došlo to tak daleko, ta naše nenažranost, že jsem si prostě svlíkla triko a mrskala jsem ty houby i tam. No nevím, jestli je úplně normální, jak hodně rostou,“ svěřila se Bendová a pochlubila snímkem nejen s plným košíkem, ale také dekoltem.

V podprsence herečka běhala po lese a sbírala jednu houbu vedle druhé, těch nutno říct, nyní roste opravdu enormně. „Kdo pamatuje Černobyl? Jak v tom roce i rok poté rostly houby? No ale k něčemu veselejšímu. Takhle oblečená jsem samozřejmě potkala lesníka. Byl moc milý,“ dodala vtipně Alice, která si s rodinou užívá poslední dny letních prázdnin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám