Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po Alici Bendové (50), které před dvěma týdny napadli hackeři její instagramový účet, totéž zažila další slavná Češka. O svůj profil přišla Česká Miss 2016 Andrea Bezděková (29). Zatímco po Bendové požadovali hackeři zaplatit tučnou sumičku, konkrétně tisíc dolarů za návrat jejího účtu, Bezděková zatím čeká, kdo se jí ozve.

"Žádný email, který se tvářil jako z Instagramu a kvůli kterému řada lidí přišla o svůj účet, když na něj klikla, nepřišel. Nic takového. Prostě jsem se ráno probudila a z ničeho nic jsem se do svého účtu nedostala, heslo bylo změněné. Vůbec to nechápu. Nepřišel mi ani žádný požadavek na uhrazení jakékoliv částky," řekla Super.cz Bezděková, která se modlí, aby jí Instagram její profil obnovil.

"Stejně jako řadu mých kolegyň, i mě živí reklamy na mém instagramovém účtu. Vážně se modlím, abych svůj účet dostala zpátky. Je to součást modelingu. My modelky i na našich prezentačních kartách máme počet followerů. Klienty to zajímá a ovlivňuje to jejich volbu při výběru modelky. Kdyby kdokoli věděl, jak pomoci k návratu účtu, budu moc vděčná za radu," dodala Bezděková, kterou sledovalo téměř devadesát tisíc fanoušků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám