Hlavní obsah
Článek

Dříve vyrážela Alice Bendová (50) do společnosti s oběma dětmi Vaškem i Alicí. Staršího potomka po hereččině boku nevídáme a velmi sporadicky se vyskytuje i v Aliciných příspěvcích na sociálních sítích.

„Vašíkovi zájem vadí. Proto se mnou nechodí na žádné akce, kde jsou fotografové. Nemá rád pozornost,” nechala se slyšet Bendová na křtu speciálního programu pro školy a mateřské školky, který spouští Divadlo Spejbla a Hurvínka.

Ani mladší dcerka prý není showman po mamince. „Není úplně po mně. Chvíli to vydrží a pak zdrhne. Obecně se ale dá říct, že jí to nevadí,” říká Alice.

Ptali jsme se herečky, jestli její děti půjdou v jejích šlépějích. „U Vašíka to určitě showbyznys nebude. Alička má někdy tendence k tomu, že by si zahrála v nějaké reklamě a pak z toho vycouvá,” říká Alice. „Pokud by projevila zájem, tak jí samozřejmě ráda pomůžu, ale zatím to tak není,” usmívá se bývalá modelka, herečka a moderátorka.

Herečka byla během návštěvy kultovního divadla ve svém živlu. S dcerou zde zavítala po delší pauze. „Spejbl a Hurvínek mne provázeli dětstvím. Jsou to loutky, které baví i poučí a byly mou krevní skupinou. Miluje je i moje dcera. Jako malá holka jsem dostala dárkem loutkové divadlo, vymýšlela si hry a moc mě pobavilo. Teď se snažím své dceři ukázat, že vtip a chytrost Spejbla a Hurvínka jsou něčím víc, než bitkami a záludnostmi, které nabízí takzvané moderní příběhy pro děti,“ dodala Alice Bendová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám