Hlavní obsah
Článek

Herečka Alice Bendová (50) si moc dobře uvědomuje, kde jsou její přednosti, a také ví, jak na ně upozornit. Od té doby, co je na Tenerife skoro jako doma, neustále zásobuje sociální sítě fotkami v plavkách. Zaměřuje se přitom na své vyvinuté horní partie.

Typická jsou u vnadné sexbomby rozesmátá selfíčka, tentokrát ale zabrala tu nejlepší část svého těla pěkně zblízka. Takový žhavý pozdrav z pláže ocenili především pánové. „To ne. Paní Aličko, vy tu ale dáváte fotky. Zase neusnu. Sluší vám to, užijte si sluníčka a načerpejte sílu,“ vzkázal jí jeden z fanoušků. „Nejkrásnější pohled na moře je přes česká prsa,“ přidal se hned další.

Pozitivním komentářem pak herečku potěšila i nejedna žena. „Takovou postavu po dětech bych si taky přála a takové dlouhé krásné vlasy jako máte vy,“ napsala jedna z nich.

Dovolená v ráji se jí ale chýlí ke konci a co nevidět se vrátí zpátky do pracovního procesu. „Dobrou noc! Tak ještě zítra a frnk za jarním počasím! Už se těšíme,“ napsala Alice k sexy fotce, která snad ani žádná slova dodávat nepotřebovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám