Hlavní obsah
Článek

S příchodem nového roku si lidé často dávají předsevzetí. Alice Bendová (50) na to nehraje. Herečka si totiž dává každopondělková předsevzetí.

„Stále si slibuju, že začnu cvičit a budu zdravěji jíst. Někdy mi to jde, někdy nejde. Začala jsem pravidelně běhat na páse, který jsem si pořídila domů. Běhání ale v mém případě nemá žádný vliv na to, jestli jsem tlustá, nebo hubená. Jen se lépe cítím fyzicky a psychicky,” krčí rameny Alice. „U mě funguje jíst po dvou a půl hodinách, hodně bílkovin a zeleniny. Žádné těstoviny, pečivo, nejíst po šesté hodině večerní,” popisuje pravidla, kterých se musí držet.

Jelikož si herečka pořídila byt na kanárském ostrově Tenerife, plavková sezóna pro ni prakticky nekončí. Nemá to tedy lehké. „Je to strašné jít na pláž tlustá jako prase. Vždy, než odlétáme, tak hubnu, abych si mohla dopřát jejich steaky,” obrací oči v sloup herečka, která se vrací na Kanáry zase v březnu.

Alice je vděčná za to, že žije se statným partnerem Michalem Topolem, vedle kterého působí drobnější. „Můj přítel má přes sto devadesát centimetrů a váží přes sto kilo. Je to kus chlapa, tak vedle něj nevypadám jako stodola,” směje se herečka, která se objeví v seriálu Kameňák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám