Hlavní obsah
Článek

Alici Bendovou (50) jsme zvyklí vídat v rolích, kde hraje většinou osudové ženy, které muže odzbrojují svou krásou a sexappealem. Ve filmu Pepa si ale zahraje postavu, v níž byste sexy samici hledali opravdu marně. Alice tentokrát neukáže ani svůj tolik pověstný výstřih.

V komedii hraje Jarmilu, manželku Tondy (Filip Blažek). A protože se film odehrává z velké části v 80. a 90. letech minulého století, odpovídají tomu i kostýmy, účesy a šperky.

„Jarmila je trochu kopýtko, ona se v osmdesátkách zasekla, a i když už se nosí něco jiného, pořád se obléká spíš jako starší paní. Ona sama si ale myslí, že je elegantní a módě hodně rozumí. Přitom se ale neumí pořádně učesat, vlasy nosí zvláštně vyčesaný nebo v drdolu, pořád používá šílenou růžovou rtěnku, často má veliký náušnice nebo masivní šperky. Aby vypadala chytřejší, nosí velký brejle, přitom vidí dobře a žádný nepotřebuje. Vypadá v nich zbytečně přísně a upjatě, ale to jí nedochází, ona je sama se sebou spokojená a myslí si, že je naopak hodně sexy. Já si ale v téhle roli připadám přesně opačně,“ směje se Alice Bendová.

Zatímco Alice tedy ve filmu působí přísným dojmem, Filip Blažek v roli jejího muže je naopak lamač ženských srdcí. „Jsem ráda, že mi hrál manžela právě Filip. Poslední dobou se před kamerou potkáváme hodně a je to fajn. Je s ním sranda,“ řekla herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám