Hlavní obsah
Článek

Kdo již viděl film Filipa Renče Zoufalé ženy dělají zoufalé věci, tak nám dá jistě za pravdu, že představitelka Olgy Klára Issová (44) musela dostat při natáčení pořádně do těla. Její postava osudem zkoušené Olgy stále někde padá, trápí se a léčí se z drsných zranění. Ve skutečnosti ale snad mnohem více kvůli natáčení komedie trpěla Alice Bendová (50), která Kláře hrála matku.

„Potkalo mě tam víc těžkých věcí. Moje natáčení začalo porodem, musela jsem těžce vydýchávat a řvát několik hodin,” vzpomíná Bendová. Herečka si prožila své během proměny v šestašedesátiletou paní. „Maskovali mě sedm hodin v kuse. Jednak jsem se musela potírat speciální hliníkovou pastou, abych se nepotila, a pak na mně tvořili latexovou obličejovou masku a maskovali mi také ruce a dekolt. To bylo teda velmi nepříjemné,” říká Alice.

„Třetím naprosto nejhorším momentem byl odlitek obličeje. Nejsem hysterka, v tento moment jsem ale měla záchvat klaustrofobie. V momentě, kdy mi zalili celý obličej včetně pusy, nosních dírek a uší, jsem se třásla hrůzou a museli mě dva lidi držet, aby se to celé zdárně dokončilo,” vzpomíná na nepříjemné momenty z natáčení Alice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám