Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prázdniny Alice Bendové (50) jsou v plném proudu. Děti mají volno ze školy a školky, a tak nic nebránilo tomu vyrazit k moři. Už podruhé vyjela známá herečka s partnerem, dětmi a sestrou do Chorvatska.

Během našeho posledního setkání se nám svěřila, jak moc se těší, že bude s rodinou pobývat v lehce dobrodružném duchu v karavanu a přes den trávit chvíle na jachtě. Jak si to herečka vysnila, tak vše zrealizovala a aktuálně se svými nejbližšími brázdí vody okolo Kornatských ostrovů.

Jelikož Alici obklopují pouze ti nejbližší, tak si může dovolit opalovat se na lodi nahoře bez. Několik odvážnějších snímků původně určených jen do rodinného alba dokonce zveřejnila prostřednictvím svého profilu na sociální síti Instagram. „Nahatky nahatý,” komentovala Bendová selfie, pořízenou se stejně odhalenou sestrou Andreou. Foto, na kterém se herečka nahá lepí na svého partnera Michala Topola, popsala výstižně „Naháči.”

Reklama

Další články

Načítám