Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednou z celebrit, která se nestydí přiznat, že čas od času podstoupí zákrok estetické chirurgie, je Alice Bendová (50). My jsme byli u toho, když si herečka vyrazila na kliniku, oblíbenou mezi známými osobnostmi, na decentní úpravu rtů.

„Nejdu na zvětšení ani na změnu barvy rtů, jedná se o omlazení a vyplnění malých vrásek okolo nosu,” popsala proceduru Bendová, která už v minulosti na stejném zákroku byla.

Nabízí se otázka, jestli se snad nepřipravuje na konkrétní datum. Nebude se už vdávat za dlouholetého přítele Michala Topola? „Nic takového se nechystá. Nějak nemáme pocit, že bychom měli náš vztah stvrzovat svatbou. Stojí dost peněz, což se nám utrácet nechce. Říkali jsme si, že za ty peníze raději pojedeme s dětma na dovolenou a užijeme si to,” popisuje svůj postoj vůči svatbě číslo dvě herečka. Zároveň Alice neříká kategoricky ne. „Když ta svatba někdy přijde, tak se tomu bránit nebudu, stejně tak se do toho nehrnu.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám