Hlavní obsah
Článek

Ve filmu se svlékala jak na běžícím pásu, takže není divu, že její tělo znají fanoušci dokonale. Matka Alice Bendová (50) ale neztrácí nic ze svého půvabu ani po dvou porodech a dávno po svých obnažovacích rolích!

Ukázala to třeba i na akci, na niž dorazila v letních šatech. Sice bez výstřihu, zato neskryla své svůdné nohy a stehna. A nakupující v štěrboholském centru měli oči spíš pro ni než pro minigolf, který tam v létě mohou hrát.

Alice se pochlubila, že léto zažila opravdu krásné. S přítelem a dětmi byla na dovolené v Chorvatsku, kde si užívali v karavanu i na lodi. Pak se rozhodli vydat na čundr po Čechách. Bendová evidentně není žádná fiflena, která nejde po pěti hvězdách luxusního hotelu.

„Byli jsme na jednom pěkném statku a taky na vodě,“ svěřila se herečka. V nákupáku pobíhala s golfovou holí a snažila se dosáhnout úspěchu na všech osmnácti jamkách umístěných v areálu.

„Všichni doma jsme sportovní typy. Do fitka sice pravidelně nechodíme, ale pořád se hýbeme. Obě děti už třeba jezdí nejenom na lyžích, ale i na snowboardu,“ pochlubila se závěrem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám