Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Seznámili se na škole a pořád jim to klape. Alexander Hemala (71) a jeho manželka Vlasta jsou spolu přes čtyřicet let, vychovali tři děti a radost jim dělají už i vnoučata. „Mám 4 vnoučata v rozmezí 2-4 roky, dvě starší vnoučata a teď čerstvě vnučku,“ řekl někdejší hlasatel Super.cz začátkem roku.

Hemala patří k nejznámějším televizním tvářím. Proslul jako hlasatel, moderování se věnuje dodnes, k tomu má velkou oblibu v besedách, na nichž vypráví nejen o svém povolání. Bývá také hostem různých zábavních a lifestylových pořadů napříč tématy.

Do své show Ve dvou se to lépe vaří si ho pozval i Pavel Berky. Hemala ale přiznal, že práce s vařečkou není jeho hobby.

„Já vlastně vaření nemám vůbec rád. To už musí být, abych se objevil v kuchyni. Když už žena hodně naléhá, tak raději rodinu pozvu do restaurace,“ řekl.

A povyprávěl historku, která je s restauračním zařízením spojená. Zavzpomínal na mládí a začátky vztahu se svou paní.

„Když jsem s mojí milovanou ženou Vlastou chodil asi týden, šli jsme do restaurace. Já jsem chtěl frajeřit a dělat takového jako světáka. Na stůl nám položili kečup v lahvi a já – jak jsem chtěl být světový – jsem ten kečup chtěl pořádně protřepat a promíchat. Jenže nebyl pořádně dovřený, otevřel se a kečup vylítnul na drahý svetřík mé partnerky. Tohle rande se mi prodražilo, protože kromě útraty jsem musel kupovat i nový svetřík,“ smál se známý moderátor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám