Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Agáta Prachařová (38) přiznala, že chlapy bere především jako spermodárce. Na křtu nové knihy spisovatelky Terezy Čihákové Co muži dali a vzali přiznala, že jí nevzali nic, a naopak dali syna Kryšpína.

"Nevzali mi opravdu vůbec nic a dali mi sperma a mám z toho hezkýho chlapečka," prozradila Agáta na křtu v pražském Coco baru. A jak to mají slavní muži? O co kvůli ženám přišli a co jim ženy naopak daly?

O svobodu kvůli ženám přišel moderátor večera Alexander Hemala (71). "Ženy mi vzaly svobodu, ale já to tak neberu. Jsem několik desítek let šťastně ženat a na ostatní ženy se už můžu jen dívat. Bez žen by nebyl život vůbec plastický, byl by zploštělý, fádní. To bych si připadal, že jsem v patnácti narukoval na vojnu a zůstal tam až do důchodu, kdyby žen nebylo," prozradil Hemala.

"Povídali jsme si o tom s Karlem Gottem (†80) a bylo by to na knihu, co nám ženy vzaly. Ta by byla hrubší než ta, co nám daly," dodal kmotr knihy Juraj Jakubisko.

Reklama

Další články

Načítám