Hlavní obsah
Článek

Král kutilů Přemek Podlaha (76) byl v červnu hospitalizován v nemocnici se srdečními potížemi.

V Receptáři prima nápadů ho tak musela zastoupit kolegyně. Srdíčko ale oblíbeného moderátora zlobí i nadále. Podle posledních informací skončil opět v nemocnici a jeho zdravotní stav mu nadále neumožňuje naplno pracovat.

„Jeho zdravotní stav mu nedovoluje naplno natáčet Receptář, sám proto televizi navrhl, aby si za něj našla náhradu, protože by celý pořád moderovat nezvládl,“ řekl Super.cz zdroj z Podlahova blízkého okolí.

Prima tedy oslovila Přemkova kamaráda a kolegu Alexandra Hemalu, který prováděl celým nedělním pořadem, zatímco se Podlaha objevil jen v jedné reportáži. Nastavený model tak potvrdila i samotná televize.

„Diváci se budou v rámci Receptáře setkávat s panem Hemalou i Podlahou. Na této formě spolupráce jsme se s nimi domluvili,“ potvrdila Kateřina Vlasáková z PR oddělení Primy. Zdravotně indisponovaný Podlaha tak nadále zůstává hlavní tváří pořadu s tím, že ho diváci budou vídat méně, než byli zvyklí. Mnohem víc prostoru dostane bývalý hlasatel Alexandr Hemala (71), který naposledy diváky bavil tanečními kreacemi ve StarDance.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám