Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Téhle brazilské krásce by těžko někdo tipoval, že jí pomalu, ale jistě táhne na čtyřicet. Alessandra Ambrosio (43) už začátkem dubna oslaví 39. narozeniny.

Už je to tři roky, kdy opustila stáj andílků Victoria´s Secret, ale to neznamená, že se spoře oděná neukazuje i nadále. Maminka dcery Anji a syna Noaha se pro pózování v plavkách narodila, a tak si před časem založila i vlastní značku.

Tu založila společně se svou sestrou Aline a kamarádkou Gisele: „Vždy jsme o tom snily. Vyrostly jsme na Florianopolis, což je město na ostrově na jihu Brazílie, a plavky byly vždy jako naše druhá kůže. Byly jsme v nich pořád a chodily z pláže na pláž a chtěly si jednoho dne otevřít obchůdek s bikinami. To nám bylo 18 let,“ prozradila Ambrosio časopisu People.

A kdo by mohl její kousky lépe prodat než ona sama. Modelka dorazila do Ria de Janeira na slavný karneval a hned první večírek na oslavu strávila v jedněch bikinách své značky Gal Floripa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám