Hlavní obsah
Článek

Sen mnoha modelek se pro ni stal skutečností. Josie Canseco se podařilo předvádět na přehlídce andílků Victoria’s Secret a na přehlídkovém mole se střídala s hvězdami, jako jsou Candice Swanepoel (35), Alessandra Ambrosio (43), Kendall Jenner (28) či Gigi Hadid (28). My jsme se s americkou topmodelkou s kubánskými kořeny setkali na neméně bombastické módní show.

Zajímalo nás, jestli se bývalá Playmate ještě stydí stanout před tolika lidmi ve spodním prádle či plavkách.

„Je to prostě součást mé práce. Když mi bylo asi sedmnáct a začínala jsem, tak jsem s tím měla trošku problém a potřebovala jsem nabýt zkušenosti. Se svým tělem jsem ale spokojená a nedělá mi problém vyrazit na molo,” říká dcera bývalého hráče baseballu Josého Canseca a bývalé modelky Jessiky Canseco.

Dvaadvacetiletá Američanka zatím hřeší na skvělé genetické dispozice a sama se přiznává, že zdravý životný styl neřeší tolik, jak by se mohlo zdát. Před tak důležitou show, jakou absolvovala v italské Veroně, se ale přece jen musela připravit.

„Pokaždé, když mě čeká podobné živé vystoupení, upravím svůj tréninkový plán. Zapojím víc kardia, jím zdravěji, jím saláty, piju zeleninové šťávy, nahrazuji cukry proteiny,” říká Josie a dále dodává: „Rozhodně nepatřím mezi lidi, kteří vyznávají úplně ten nejzdravější způsob života, ale když mě čeká podobná příležitost, tak na tom začínám pracovat. Víc cvičení a důraz na stravu.“

Reklama

Další články

Načítám