Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letos se modelka v důchodu Alessandra Ambrosio (43) poprvé neobjevila na mole během přehlídky prádla Victoria´s Secret Fashion Show. Svá andílkovská křídla totiž pověsila na hřebík po loňské show s Šanghaji. Po celkem 17 přehlídkách, na kterých předváděla značkové prádlo, modelka usoudila, že je na čase věnovat se víc rodině.

Je pravda, že od té doby jenom kvete. Rozhodně to ale neznamená, že bude zanedbávat péči o svou figuru. Alessandra je nadšenou jogínkou a je vidět, že pár lekcí jógy už má nejspíš za sebou, jak se můžete přesvědčit v naší galerii.

Modelka se nedávno svěřila magazínu People, jak si užívá, že může trávit tolik času s rodinou. Se snoubencem Jamiem Mazurem má dvě děti, dceru Anju (10) a syna Noaha (6). „Děláme všechno možné, od plážového volejbalu, po jízdu na kole nebo na bruslích. Ráda pořádám brazilské barbecue v našem domě,“ svěřila se Ambrosio, které život v důchodu evidentně svědčí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám