Hlavní obsah
Článek

Na premiéře tolik očekávaného trháku Solo: A Star Wars Story v Cannes se to hemžilo nejen herci a herečkami, ale především modelkami. Ty zastínily přítomné herečky, a to nejen svými dekolty, ale především nádhernými róbami a dokonalými zevnějšky.

Velmi výraznou byla na premiéře bývalka Leonarda DiCapria, Toni Garrn (25). Právě vztah s DiCapriem ji proslavil o něco víc než modeling. V Cannes ovšem pózovala jako supermodelka, až z toho všem přítomným přecházel zrak.

Na červeném koberci zářila i krásná Shanina Shaik (27) která se koncem dubna provdala za známého DJe. Ten jí na koberci sice nestál po boku, ale i tak to modelce velmi slušelo.

Když se na premiéře objevila brazilská kráska Alessandra Ambrosio (42), všichni přítomní litovali, že už ji na mole ve spodním prádle Victoria´s Secret neuvidí. Na konci loňského roku totiž po 17 letech ukončila andílkovskou kariéru. V černé krajce ale vypadala stejně božsky jako ve spodním prádle.

Brazilská supermodelka Izabel Goulart (33) ukázala vypracované tělo ve velmi sexy róbě. Pokud by si na ni ale některý z přítomných pánů chtěl brousit zuby, tvrdě narazí. Izabel je totiž stále po uši zamilovaná do fotbalového brankáře Kevina Trappa.

Dalším andílkem Victoria´s Secret, který se objevil na premiéře Star Wars Story, byla Doutzen Kroes (33). Ta překvapivě neoblékla róbu, ale oblek. Naštěstí mělo sako hluboký výstřih a slavná modelka i tak mohla ukázat své přednosti.

Nechyběla ani kamarádka Doutzen a kolegyně z přehlídkového mola Sara Sampaio (26). Portugalská kráska se předvedla v róbě s peřím a vypadala jako skvostné labuťátko.

Komu to na premiéře Solo: A Star Wars Story slušelo nejvíc?
Toni Garrn
25 %
Shanina Shaik
10,5 %
Alessandra Ambrosio
30,3 %
Izabel Goulart
11,7 %
Doutzen Kroes
14,3 %
Sara Sampaio
8,2 %
Celkem hlasovalo 984 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám