Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rozesmátá od ucha k uchu. Tak si superstar světového modelingu užívala hřejivých slunečních paprsků i přes to, že na pláži v Malibu nebyla za zábavou, ale za prací. Jenže, jak je ze snímků dokumentujících její dovádění vidět, donedávna ještě ikonická tvář prestižní módní značky Victoria´s Secret Alessandra Ambrosio (38) patří mezi ty šťastné lidi, pro které je práce vlastně koníčkem.

Krom okouzlujícího úsměvu ji zdobily jednodílné světlé plavky, sluneční brýle a vysoké kovbojské boty. Tuto sadu během pózování občas doplnila i džínovou bundou.

Jenže Alessandra, ačkoli to z její božské, nestárnoucí postavy nijak nevyčtete, je už dávno dvojnásobnou matkou. A právě devítiletá dcera Anja a pětiletý syn Noe už nyní dostali před náročným povoláním přednost. To však neznamená, že by s modelingem sekla úplně. Teď už si zkrátka pečlivě vybírá, na které zakázky kývne, a protože už není ve stresujícím nepřetržitém zápřahu, umí si občasné focení pořádně užít.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám