Hlavní obsah
Článek

Přemýšlela nad důchodem, a i kvůli tomu se veteránka přehlídkových mol Alessandra Ambrosio (42) koncem minulého roku rozloučila se svým hlavním chlebodárcem, výrobcem dámského spodního prádla Victoria´s Secret. Svoji pozornost teď prý upře směrem k filmu.

Jestli to tak skutečně bude a nabídky filmových rolí se jen pohrnou, je zatím předčasné hodnotit. Faktem je, že jsme ji od doby, kdy svým fanouškům dala sbohem na poslední show zmíněné módní značky v Šanghaji, v žádné velké kampani nezaznamenali.

Momentálně si tato půvabná brunetka dopřává chvilek volna v brazilském státě Santa Catarina, konkrétně ve městě Florianópolis. Kráska nyní na místní pláži chytá bronz a užívá si koupačku se svými dětmi. Právě její pětiletý syn Noah a dcera Anja (9) byli hlavním argumentem Alessandry, když zatroubila k ústupu ze scény.

Paparazzi nyní Alessandru ´ulovili´, když na hladinu moře položila paddleboard a vyrazila na něm vstříc obzoru. Jaké asi bylo jejich překvapení, když kráska po pár metrech přestala pádlovat, použila ho jako karimatku a začala na něm cvičit jógu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám